Gegarandeerde nachtrust met onze verduisterende truck gordijnen!

Gegarandeerde nachtrust met onze verduisterende truck gordijnen! Truckinterieur De Regt |  Vrachtwagenbekleding voor Scania, Volvo en DAF | Stadskanaal

Truckinterieur de Regt biedt een breed assortiment aan truck gordijnen die in ons eigen atelier worden gemaakt. Een mooi gordijn in kleuren passend bij het rest van uw truck interieur zorgt voor extra warmte, comfort en huiselijk gevoel. Of het nu gaat om een zijgordijn, voorraamstrook, tussengordijnen of gordijnen met geschulpte rand, raambanden en gordijnbogen, alles is mogelijk bij Truckinterieur de Regt.

Alle gordijnen worden op maat gemaakt en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Hierdoor zijn te makkelijk te plooien en in model te brengen. Denk eraan dat mooi geplooide gordijnen geduld kost. De zijgordijnen zijn dubbel gevoerd en dragen door hun verduisterende effect bij aan een goede avond- en nachtrust in uw vrachtwagen. Daarnaast biedt Truckinterieur de Regt een verscheidenheid aan kleuren en stoffen en mogelijkheden. Denk hierbij aan het omzomen van de gordijnen in contrasterende kleuren en materialen en het toevoegen van ledverlichting in de gordijnrand voor een extra leuk effect!

Bestel naast onze gordijnen ook de bijbehorende accessoires, zoals gordijnhaakjes, runners en stoppers. Gordijnbandjes worden altijd per set afgeleverd bij de bestelde gordijnen, maar je kan ze ook los aanschaffen! Kortom: alles is mogelijk bij Truckinterieur de Regt. Zit uw kleur, stof of materiaal er niet tussen? Neem contact met ons op en wij zullen u verder helpen bij het inrichten van uw vrachtwagen interieur.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Jouw vrachtwagen bekleed in korte tijd! Comfortabele en slimme interieur inbouw - Truckinterieur De Regt |  Vrachtwagenbekleding voor Scania, Volvo en DAF | Stadskanaal

Jouw vrachtwagen bekleed in korte tijd! Comfortabele en slimme interieur inbouw

Truckinterieur de Regt heeft zich ruimer ingezet om klanten nog meer voldoening te geven! Wij bieden onze klanten een ... lees verder »

Onze eerste inbouw klus! - Truckinterieur De Regt |  Vrachtwagenbekleding voor Scania, Volvo en DAF | Stadskanaal

Onze eerste inbouw klus!

Truckinterieur de Regt staat nooit stil! Afgelopen weekend hebben wij als team onze eerste stappen gezet naar de toekoms... lees verder »

Customized vrachtwageninterieur voor:

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.