Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN
TRUCKINTERIEUR DE REGT


Algemeen
De bestelling wordt verzonden nadat het openstaande bedrag is ontvangen. Het bedrag dient binnen 14 werkdagen betaald te worden. Door te betalen gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Bereikbaarheid
U kunt ons bereiken op werkdagen van 09.00 tot 17.00 via de mail, telefoon of de website.

Leveradres
Het is van belang om het juiste afleveradres te vermelden. Indien u het foutieve adres opgeeft kunnen wij niet garanderen dat de levering op tijd plaats vind. De kosten voor het verzenden naar een onjuist adres en het eventueel nog maal verzenden zijn voor de rekening van de besteller.

Levertijd
De levertijd verschilt per bestelling en is aangegeven in de door ons verzonden e-mail. De levertijd gaat in na het betalen van het openstaande bedrag. Mochten er ondanks omstandigheden een vertraging in de levering oplopen dan wordt u hiervan vroegtijdig op de hoogte gesteld.

Manco’s en gebreken
Manco’s en gebreken aan het product dienen binnen 5 werkdagen telefonisch (06- 27040292) of via e-mail (info@truckinterieurderegt.nl ) bij ons gemeld te worden. We gaan dan samen opzoek naar de best passende oplossing voor het probleem. Na deze 5 werkdagen gaan wij ervan uit dat de bestelling volledig is geleverd en kunt u het bedrag niet meer reclameren.

Retourneren
Wij doen ons uiterste best om goede kwaliteit producten te leveren en u tevreden te stellen. Mochten de artikelen desondanks niet aan uw verwachten voldoen dan kunt u dit binnen 5 werkdagen na ontvangst retourneren (mits onbeschadigd en ongebruikt). De (kopie) factuur dient meegestuurd te worden in de verpakking samen met de meegestuurde retourformulier per email. Het artikel dient voorafgaand telefonisch of via e-mail retour gemeld te worden. Wanneer de retourzending bij ons ontvangen is krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Voor retourneringen die beschadigd, te laat of zonder gegevens worden geretourneerd worden administratieve kosten van €25 ex btw in rekening gebracht.

Retouradres

Truckinterieur de Regt
Hoofdkade 132
9503 HG Stadskanaal
Nederland

Een bestelling annuleren
Om een bestelling te annuleren dient u te mailen naar info@truckinterieurderegt.nl of te bellen naar 06-27040292, hieraan zijn geen kosten verbonden. Het proces zal vervolgens in werking worden gezet en per mail worden afgehandeld.

verzendingen

Truckinterieur de Regt streeft zijn levertijd na zoals op onze website en webshop staat vermeld. Wanneer er overmacht plaats vind of andere redenen zullen wij onze klanten hiervan op de hoogte stellen. Onze zorg is groot aan het veilig en onbeschadigd inpakken van onze producten. Truckinterieur de Regt stelt zich niet verantwoordelijk voor gemaakte schade tijdens verzending.

Download PDF informatieDownload PDF informatie: algemene_voorwaarden_truckinterieur_de_regt.pdf

Een bezem door de webshop - Truckinterieur De Regt |  Vrachtwagenbekleding voor Scania, Volvo en DAF | Stadskanaal

Een bezem door de webshop

De afgelopen weken is Truckinterieur de Regt hard aan de slag geweest om de webshop te vernieuwen en te verbreden. Onze ... lees verder »

Gegarandeerde nachtrust met onze verduisterende truck gordijnen! - Truckinterieur De Regt |  Vrachtwagenbekleding voor Scania, Volvo en DAF | Stadskanaal

Gegarandeerde nachtrust met onze verduisterende truck gordijnen!

Truckinterieur de Regt biedt een breed assortiment aan truck gordijnen die in ons eigen atelier worden gemaakt. Een mooi... lees verder »

Customized vrachtwageninterieur voor:

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.