Blogberichten en nieuws

Groei in stappen!

Truckinterieur de Regt is klein begonnen en heeft altijd het streven gehad om de wensen van de klant hoog te houden! Er zijn de komende tijd natuurlij... lees verder »

Gewijzigde bereikbaarheid (op werkdagen van 09.00 - 17.00) - Truckinterieur De Regt Ter Apel

Gewijzigde bereikbaarheid (op werkdagen van 09.00 - 17.00)

Heeft u een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via e-mail (info@truckinterieurderegt.nl) of telefonisch op werkd... lees verder »

Een nieuwe aanwinst: raamlijsten met led! - Truckinterieur De Regt Ter Apel

Een nieuwe aanwinst: raamlijsten met led!

Twee jongens van Wetra waren al klant bij ons, maar ze kwamen terug voor nieuwe raamlijsten met led! Volgens Nick en Daniel is dit een aanwinst voor ... lees verder »

Leno footwear, nu verkrijgbaar bij ons! - Truckinterieur De Regt Ter Apel

Leno footwear, nu verkrijgbaar bij ons!

De welbekende Zweedse slofjes!!! Leno footwear is nu bij ons verkrijgbaar in verschillende maten. Wie wil er nou niet zulke mooie schoenen? voor sl... lees verder »

Interieurdelen DAF bekleed! - Truckinterieur De Regt Ter Apel

Interieurdelen DAF bekleed!

Edwin zocht iets passends bij zijn interieur, nou dat is ons gelukt! Interieurdelen van zijn DAF bekleed met een mooi crème blokjesmotief wat mooi aa... lees verder »

Truckinterieur de Regt goes international - Truckinterieur De Regt Ter Apel

Truckinterieur de Regt goes international

Kortgeleden de prachtige DAF van Franz Giese uit Duitsland voorzien van mooie dashboardplankjes. Danke Franz!! Aanbieding: Dashboardplankjes voor Sc... lees verder »

Ledverlichting in de raamlijsten - Truckinterieur De Regt Ter Apel

Ledverlichting in de raamlijsten

In september 2017 is een vrachtwagen van Wessels transport voorzien van prachtige kwaliteit ledverlichting in de raamlijsten en gordijnrails bij het v... lees verder »

Groei in stappen!

Truckinterieur de Regt is klein begonnen en heeft altijd het streven gehad om de wensen van de klant hoog te houden! Er zijn de komende tijd natuurlijk wel wat zaken vera... lees verder »

Gewijzigde bereikbaarheid (op werkdagen van 09.00 - 17.00) - Truckinterieur De Regt Ter Apel

Gewijzigde bereikbaarheid (op werkdagen van 09.00 - 17.00)

Heeft u een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via e-mail (info@truckinterieurdere... lees verder »

Customized vrachtwageninterieur voor: