Over de Regt

Over de Regt - Truckinterieur De Regt |  Vrachtwagenbekleding voor Scania, Volvo en DAF | Stadskanaal

Ik ben Marco de Regt, 23 jaar oud, woonachting in Ter Apel en werkzaam als een vrachtwagenchauffeur in Nederland, maar ook op internationale bestemmingen. Ik ben enthousiast, sportief en heb veel leuke zakelijke ideeën.

Aan een van die ideeën heb ik het ontstaan van mijn bedrijf, Truckinterieur De Regt, te danken. Wat begon als kleinschalig hobby bedrijf, groeit nu uit tot een gezellig klein familiebedrijf. Als vrachtwagenchauffeur op internationale trajecten weet ik als geen ander wat het betekent om dagen achter het stuur door te brengen. Mijn motto is dat men moet werken alsof het zijn hobby is en wat is leuker dan wanneer men van een hobby zijn werk kan maken?

Ik weet heel goed hoe belangrijk het is om de truck waarin men dagelijks vele uren doorbrengt gezellig, kleurig en aangekleed te maken. Vaak zijn het juist de kleine dingen die een groot verschil maken: een lampje, een omlijsting met led lichten, een bekleed dashboard plankje of een aangename luchtverfrisser.

Om de kosten voor de chauffeurs betaalbaar te houden en toch een kwalitatief hoogwaardige product te leveren, werken wij met gerecyclede onderdelen. Deze worden aangepast aan de wensen van de klant. Wij zijn gespecialiseerd in interieur aanpassingen voor trucks van Scania, Daf en Volvo, maar uiteraard zijn aanpassingen in alle overige merken trucks op aanvraag te realiseren.

Neem contact op met mij voor een afspraak en customize your truck!

Jouw vrachtwagen bekleed in korte tijd! Comfortabele en slimme interieur inbouw - Truckinterieur De Regt |  Vrachtwagenbekleding voor Scania, Volvo en DAF | Stadskanaal

Jouw vrachtwagen bekleed in korte tijd! Comfortabele en slimme interieur inbouw

Truckinterieur de Regt heeft zich ruimer ingezet om klanten nog meer voldoening te geven! Wij bieden onze klanten een ... lees verder »

Onze eerste inbouw klus! - Truckinterieur De Regt |  Vrachtwagenbekleding voor Scania, Volvo en DAF | Stadskanaal

Onze eerste inbouw klus!

Truckinterieur de Regt staat nooit stil! Afgelopen weekend hebben wij als team onze eerste stappen gezet naar de toekoms... lees verder »

Customized vrachtwageninterieur voor:

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.