Over de Regt

Over de Regt - Truckinterieur De Regt |  Vrachtwagenbekleding voor Scania, Volvo en DAF | Ter Apel

Ik ben Marco de Regt, 23 jaar oud, woonachting in Ter Apel en werkzaam als een vrachtwagenchauffeur in Nederland, maar ook op internationale bestemmingen. Ik ben enthousiast, sportief en heb veel leuke zakelijke ideeën.

Aan een van die ideeën heb ik het ontstaan van mijn bedrijf, Truckinterieur De Regt, te danken. Wat begon als kleinschalig hobby bedrijf, groeit nu uit tot een gezellig klein familiebedrijf. Als vrachtwagenchauffeur op internationale trajecten weet ik als geen ander wat het betekent om dagen achter het stuur door te brengen. Mijn motto is dat men moet werken alsof het zijn hobby is en wat is leuker dan wanneer men van een hobby zijn werk kan maken?

Ik weet heel goed hoe belangrijk het is om de truck waarin men dagelijks vele uren doorbrengt gezellig, kleurig en aangekleed te maken. Vaak zijn het juist de kleine dingen die een groot verschil maken: een lampje, een omlijsting met led lichten, een bekleed dashboard plankje of een aangename luchtverfrisser.

Om de kosten voor de chauffeurs betaalbaar te houden en toch een kwalitatief hoogwaardige product te leveren, werken wij met gerecyclede onderdelen. Deze worden aangepast aan de wensen van de klant. Wij zijn gespecialiseerd in interieur aanpassingen voor trucks van Scania, Daf en Volvo, maar uiteraard zijn aanpassingen in alle overige merken trucks op aanvraag te realiseren.

Neem contact op met mij voor een afspraak en customize your truck!

Onze eerste inbouw klus! - Truckinterieur De Regt |  Vrachtwagenbekleding voor Scania, Volvo en DAF | Ter Apel

Onze eerste inbouw klus!

Truckinterieur de Regt staat nooit stil! Afgelopen weekend hebben wij als team onze eerste stappen gezet naar de toekoms... lees verder »

Gegarandeerde nachtrust met onze verduisterende truck gordijnen! - Truckinterieur De Regt |  Vrachtwagenbekleding voor Scania, Volvo en DAF | Ter Apel

Gegarandeerde nachtrust met onze verduisterende truck gordijnen!

Truckinterieur de Regt biedt een breed assortiment aan truck gordijnen die in ons eigen atelier worden gemaakt. Een mooi... lees verder »

Customized vrachtwageninterieur voor:

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.