Over de Regt

Over de Regt - Truckinterieur De Regt

Wie zijn wij?

Wij zijn Truckinterieur de Regt, gevestigd in Stadskanaal. Wij zijn een gemotiveerd en enthousiast team die met veel plezier werkt aan het bekleden van truckonderdelen en het inrichten van vrachtwagens. Ooit begonnen als een kleinschalige hobby, maar nu al een gezellig klein familiebedrijf.

Het leven van een vrachtwagenchauffeur is ons niet onbekend, Wij kennen het leven als geen ander. Als vrachtwagenchauffeur op internationale trajecten weten wij als geen ander wat het betekent om dagen achter het stuur door te brengen. Ons motto is dat men moet werken alsof het zijn hobby is en wat is leuker dan wanneer men van een hobby zijn werk kan maken?

We weten heel goed hoe belangrijk het is om de truck waarin men dagelijks vele uren doorbrengt gezellig, kleurig en aangekleed te maken. Vaak zijn het juist de kleine dingen die een groot verschil maken: een lampje, een omlijsting met led lichten, een bekleed dashboard plankje of een aangename luchtverfrisser.

Om de kosten voor de chauffeurs betaalbaar te houden en toch een kwalitatief hoogwaardige product te leveren, werken wij met gerecyclede onderdelen. Deze worden aangepast aan de wensen van de klant. Wij zijn gespecialiseerd in interieur aanpassingen voor trucks van Scania, Daf en Volvo, maar uiteraard zijn aanpassingen in alle overige merken trucks op aanvraag te realiseren.

Sinds kort doen wij ook sporadisch interieur projecten en hebben wij een kleine winkel in Stadskanaal, waar je op zaterdag even binnen kan komen om de kwaliteit van de producten zelf te bekijken.

Hoe gaan wij te werk?

Bij Truckinterieur de Regt kan je makkelijk een bestelling plaatsen via onze webshop. Wij begrijpen dat het soms lastig is om te kiezen, jouw favoriete kleur of stof er niet tussen zit of je toch even persoonlijk met ons in gesprek wilt over je aankoop. Wij helpen je graag via de mail en telefoon, onze contactgegevens staan hier.

Nadat jouw bestelling in goede orde is ontvangen zullen wij zo snel mogelijk aan de slag gaan in onze eigen werkplek en atelier. De producten hebben verschillende levertijden, maar we de doen altijd zijn best om de producten zo snel mogelijk te leveren. Nadat de producten klaar zijn worden ze per post verzonden. Ook ophalen in Stadskanaal is mogelijk, dit gebeurd altijd in overleg met ons.

Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 81425821

Vacature - Stikker/stikster (38 uur) - Truckinterieur De Regt

Vacature - Stikker/stikster (38 uur)

Voor ons naaiatelier in Stadskanaal zijn wij opzoek naar een enthousiaste stikker/ stikster. Je gaat aan de slag met het... lees verder »

Gesloten van 19 augustus tot en met 11 september - Truckinterieur De Regt

Gesloten van 19 augustus tot en met 11 september

In verband met vakantie is Truckinterieur de Regt gesloten van 19 augustus tot en met 11 september. In deze periode zijn... lees verder »

Customized vrachtwageninterieur voor:
  • Scania  Truckinterieur De Regt
  • DAF  Truckinterieur De Regt
  • Volvo  Truckinterieur De Regt

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.