Over de Regt

Over de Regt - Truckinterieur De Regt Ter Apel

Ik ben Marco de Regt, 21 jaar oud, woonachting in Ter Apel en werkzaam als een vrachtwagenchauffeur in Nederland, maar ook op internationale bestemmingen. Ik ben enthousiast, sportief en heb veel leuke zakelijke ideeën.

Aan een van die ideeën heb ik het ontstaan van mijn bedrijf, Truckinterieur De Regt, te danken. Als vrachtwagenchauffeur op internationale trajecten weet ik als geen ander wat het betekent om dagen achter het stuur door te brengen. Mijn motto is dat men moet werken alsof het zijn hobby is en wat is leuker dan wanneer men van een hobby zijn werk kan maken?

Ik weet heel goed hoe belangrijk het is om de truck waarin men dagelijks vele uren doorbrengt gezellig, kleurig en aangekleed te maken. Vaak zijn het juist de kleine dingen die een groot verschil maken: een lampje, een omlijsting met led lichten, een bekleed dashboard plankje of een aangename luchtverfrisser.

Om de kosten voor de chauffeurs betaalbaar te houden en toch een kwalitatief hoogwaardige product te leveren, werk ik met gerecyclede onderdelen. Deze worden aangepast aan de wensen van de klant. Ik ben gespecialiseerd in interieur aanpassingen voor trucks van Scania, Daf en Volvo, maar uiteraard zijn aanpassingen in alle overige merken trucks op aanvraag te realiseren.

Neem contact op met mij voor een afspraak en customize your truck!

Groei in stappen!

Truckinterieur de Regt is klein begonnen en heeft altijd het streven gehad om de wensen van de klant hoog te houden! Er zijn de komende tijd natuurlijk wel wat zaken vera... lees verder »

Gewijzigde bereikbaarheid (op werkdagen van 09.00 - 17.00) - Truckinterieur De Regt Ter Apel

Gewijzigde bereikbaarheid (op werkdagen van 09.00 - 17.00)

Heeft u een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via e-mail (info@truckinterieurdere... lees verder »

Customized vrachtwageninterieur voor: