Fijne feestdagen, Truckinterieur de Regt gesloten

Fijne feestdagen, Truckinterieur de Regt gesloten

Fijne feestdagen, Truckinterieur de Regt gesloten Truckinterieur De Regt

De feestdagen staan weer voor de deur. We willen van deze gelegenheid gebruik maken om onze klanten te bedanken. We hebben allemaal een zwaar jaar achter de rug, sinds de COVID-19 epidemie nog steeds voor veel onrust zorg. Als bedrijf hebben wij het afgelopen jaar veel ontwikkelingen doorgemaakt.

Een hecht samenwerkingsverband met een ander bedrijf is afgelopen jaar, tegen onze wil in, stuk gelopen. We hebben hierdoor een lange tijd op onze tenen gelopen om alle problemen op te lossen, producten bij andere leveranciers onder te brengen, onze levertijden na te komen en al onze klanten te woord te staan. Wij willen jullie heel erg bedanken voor het vertrouwen en geduld. Er is nog veel werk aan de winkel, maar inmiddels gaan de zaken weer de goede kant op.

Afgelopen jaar hebben wij ook ons eigen pandje kunnen huren. Hier hebben wij en kleine winkel en ons eigen atelier. Ook hebben wij afgelopen jaar twee enthousiaste damens mogen aannemen die ons leuke en kleine team versterken! Om even op adem te komen is Truckinterieur de Regt vanaf 24 december 2021 tot 3 januari 2022 gesloten. Wij staan jullie graag in het nieuwe jaar weer te woord.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.