Vrachtwagen verlichting

Ben je op zoek naar vrachtwagen verlichting? Voor de lampen van uw truck, vrachtwagen of cabine ben je bij Truckinterieur De Regt aan het juiste adres. Onze vrachtwagenverlichting is van hoge kwaliteit, waardoor je altijd kiest voor de beste lampen. Dankzij onze verlichting voor vrachtwagens kan je in alle omstandigheden goed zien. Hierdoor ga je ook in het donker veilig de weg op. Bestel daarom direct onze lampen van zeer hoge kwaliteit.

« < 1 2
Geschikt voor onze lichtlatten
€ 12,50
Bekijk
Product: melonlight Kleur: oranje Levertijd: 1 wee…
€ 32,50
Bekijk
Makkelijk uw cabine in rode sfeerverlichting breng…
€ 25,00
Bekijk
Niet de mogelijkheid om uw led strip aan te solder…
Vanaf € 1,00
Bekijk
Maak je originele Poppy nog veel leuker met deze l…
Vanaf € 12,36
Bekijk
Deze T10 lampen zijn werkzaam van 9 tot 32 volt. D…
€ 13,50
Bekijk
Deze Festoon 6 LED lampen zijn werkzaam van 9 tot…
€ 11,50
Bekijk
Deze Ba15s lampen zijn werkzaam van 9 tot 32 volt.…
€ 19,50
Bekijk
« < 1 2

Alle genoemde prijzen in onze webshop zijn exclusief BTW


Vrachtwagenverlichting voor jouw truck

Als je op zoek bent naar vrachtwagenverlichting, wil je er wel van op aan kunnen dat deze goed werkt. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan verlichting van topkwaliteit. Wij hebben een uitgebreid assortiment van hoogwaardige, gespecialiseerde voertuiglampen op voorraad. Onze lampen zijn te gebruiken op verschillende soorten en merken trucks. Wij leveren truckverlichting voor topmerken vrachtwagens als Scania, DAF en Volvo. Ons assortiment kwaliteitsvolle veiligheidslampen omvat: Zwaailichten, gevaarlampen, losse lampjes en reflectoren. Kies ervoor om veilig de weg op te gaan en vergroot je zichtbaarheid op de weg. Is het belangrijk dat jouw truckverlichting een signalerende functie heeft? Kiest dan voor flitsverlichting of zwaailampen.

Door te rijden met de beste vrachtwagen verlichting, vergroot je niet alleen jouw eigen zichtbaarheid, maar zie je ook beter wat er op de weg voor je gebeurt.

Verlichting voor de truck

Door gebruik te maken van de juiste vrachtwagenverlichting zorg je ervoor dat je voldoende zicht hebt en dat ongelukken worden voorkopen. Vooral 's nachts en tijdens de donkere dagen is het belangrijk dat je met de vrachtwagen voldoende zicht hebt. Dit betekent dan ook dat je zo nu en dan moet investeren in de verlichting of lampen moet vervangen.

Truck verlichting kopen

Heb je truck verlichting nodig? Truckinterieur de Regt kan alles leveren wat je nodig hebt. Op onze website vind je al een uitgebreid assortiment met allerlei onderdelen die je nodig heeft. We leveren vrachtwagen verlichting voor onder meer DAF, Scania en Volvo. Hierdoor hebben wij voor de meest voorkomende truck altijd de juiste oplossing als het aankomt op lampen en verlichting. Bekijk daarom direct het aanbod en bestel jouw vrachtwagen verlichting!

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.