Tunnelhoes

De vrachtwagen tunnelhoes en vloermatten van Truckinterieur De Regt worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit Skai leder en Deens- pluche. Door het dikke schuimrubber wat wij gebruiken voelen de vrachtwagen tunnelhoezen en matten lekker zacht aan. Er zijn verschillende mogelijkheden voor Scania, DAF en Volvo. Ziet u voorkeur er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op om samen naar de mogelijkheden te kijken! Ongetwijfeld dat er ook voor jouw interieur een oplossing te vinden is!

1 2 > »
Product: TunnelhoesType: Scania R2/ StreamlineLeve…
Vanaf € 225,00
Bekijk
Mogelijk in verschillende kleuren en stoffen
Vanaf € 225,00
Bekijk
Tunnelhoes passend voor Volvo FH4/5. Midden tunnel…
€ 250,00
Bekijk
Product: TunnelhoesType: DAF XGLevertijd: 6-8 weke…
Vanaf € 225,00
Bekijk
Product: InlegmatMerk: Volvo FH4Levertijd: 4 weken…
Vanaf € 95,00
Bekijk
Product: InlegmatMerk: Scania Next RLevertijd: 4 w…
Vanaf € 95,00
Bekijk
Product: TunnelhoesType: DAF CF euro 6 slaapcabine…
Vanaf € 225,00
Bekijk
Product: tunnelhoesType: Scania Next Generation SL…
Vanaf € 325,00
Bekijk
1 2 > »

Alle genoemde prijzen in onze webshop zijn exclusief BTW


Tunnelhoes voor uw truck

Ben je op zoek naar een truck tunnelhoes? In het assortiment van Truckinterieur De Regt vind je geheid een exemplaar die bij jouw vrachtwagen past. Voor een heerlijk zacht gevoel bestaat iedere tunnelhoes uit een laag foam. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, waardoor je altijd kiest voor het model dat bij jou past.

Tunnelhoes voor verschillende merken

In het assortiment van Truckinterieur De Regt vind je de beste tunnelhoes voor diverse merken. Zo kun je bij ons terecht voor tunnelhoezen van onder meer Volvo, Scania en DAF. Hierbij heb je de keuze tussen verschillende materiaalsoorten en kleuren. Hierbij kun je bovendien kiezen tussen een stoelhoes mét en zonder borduursel. Grote kans dus dat we een geschikt exemplaar hebben voor jouw vrachtwagen. Heb je een andere hoes nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wie weet dat we je alsnog kunnen helpen aan een geschikte tunnelhoes.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.