Truck accessoires

Sinds kort kunt u ook bij Truckinterieur De Regt terecht voor truck accessoires. Onze collectie bestaat uit een uitgebreid aanbod. De cabine van een vrachtwagen is niet compleet zonder accessoires. Het inrichten van de cabine is als het inrichten van je huis. Deze truck accessoires zorgen voor de finishing touch. Met het toevoegen van onze merchandise kunt u de vrachtwagen geheel naar eigen wens vormgeven. De collectie accessoires wordt doorlopend vernieuwd en uitgebreid.

1 2 3 4 > »
Leuke knuffel voor op je dashboard
Vanaf € 16,50
Bekijk
Sfeervolle verlichting in je truck
Vanaf € 75,00
Bekijk
Beschikbaar in verschillende landen en provincies
€ 25,00
Bekijk
Geur: Jasmin - jasmijnInhoud: 150 mlLevertijd: max…
€ 12,36
Bekijk
Mooie kwaliteit sticker met goed plak effect! Uit…
€ 2,89
Bekijk
€ 2,89
Bekijk
Mooie kwaliteit sticker met goed plak effect! Uit…
€ 2,89
Bekijk
Mooie kwaliteit sticker met goed plak effect! Uit…
€ 2,89
Bekijk
1 2 3 4 > »

Alle genoemde prijzen in onze webshop zijn exclusief BTW


Truck accessoires voor het opfleuren van de cabine

U kunt uw cabine opleuken met de leukste truck accessoires. Denk hierbij aan dashboardvlaggetjes van verschillende landen, een stoere ijsbeer mét pluche jas en de te gekke buurman en buurman. Wij hebben de leukste hebbedingetjes voor vrachtwagenchauffeurs. Met de accessoires voor DAF, Scania en Volvo kom jij altijd goed voor de dag! U styled de cabine altijd met de toebehoren die u wilt! U kunt hem namelijk van top tot teen aankleden. Gadgets zijn voor veel chauffeurs belangrijk. Het zorgt ervoor dat de truck helemaal naar wens ingedeeld kan worden.

Voel je thuis met onze benodigdheden

Door ons uitgebreide assortiment aan accessoire, kunt u er al snel voor zorgen dat u zich helemaal thuis voelt. Tegenwoordig is het mogelijk om alles helemaal zelf in te richten. Dit houdt echter niet op bij het toevoegen van leuke truckgordijnen of deurpanelen. Als u uw cabine hebt ingericht, moet u namelijk niet vergeten om sfeer te creëren. Dankzij de accessoires van Truckinterieur De Regt wordt dit wel heel eenvoudig. Van luchtverfrissers tot de welbekende dobbelstenen en dashboardvlaggetjes, het is bij ons allemaal te vinden. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen voor onze truck gordijnen of raambanden.

Truck accessoires voor alle merken vrachtwagens

Truckinterieur De Regt is dé leverancier van truck accessoires. Bij ons vindt u alles wat u nodig hebt om de truck te stylen. Wij van Truckinterieur hebben accessoires en interieurdelen voor alle merken vrachtwagens. Ondanks dat onze hoofdfocus ligt op DAF, Volvo en Scania kunt u ook u truck van een ander merk bij ons laten inrichten, maar ook voor andere merken kunt u bij ons terecht. Neem hiervoor contact met ons op. Bent u op zoek naar bepaalde accessoires, maar vindt u deze niet op onze website? Ook dan horen wij het graag. Dan gaan we voor u op zoek naar de beste truck accessoires voor u!

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.