Truck accessoires

Sinds kort kun je bij Truckinterieur De Regt ook terecht voor truck accessoires. Onze collectie bestaat uit een uitgebreid aanbod. De cabine van een vrachtwagen is niet compleet zonder accessoires. Het inrichten van de cabine is als het inrichten van je huis. Deze truck accessoires zorgen voor de finishing touch. Met het toevoegen van onze merchandise kun je de vrachtwagen geheel naar eigen wens vormgeven. De collectie accessoires wordt doorlopend vernieuwd en uitgebreid.

1 2 3 > »
Leuke knuffel voor op je dashboard
Vanaf € 20,00
Bekijk
Sfeervolle verlichting in je truck
Vanaf € 75,00
Bekijk
Beschikbaar in verschillende landen en provincies
€ 23,50
Bekijk
Leuke mat voor op je dashboard! Kleed jouw truck i…
€ 15,00
Bekijk
Leuke mat voor op je dashboard! Kleed jouw truck i…
€ 15,00
Bekijk
Leuke mat voor op je dashboard! Kleed jouw truck i…
€ 15,00
Bekijk
Uit voorraad leverbaar!…
€ 15,00
Bekijk
Uit voorraad leverbaar!…
€ 15,00
Bekijk
1 2 3 > »

Alle genoemde prijzen in onze webshop zijn exclusief BTW


Truck accessoires voor het opfleuren van de cabine

Jij kunt jouw cabine opleuken met de leukste truck accessoires. Denk hierbij aan dashboardvlaggetjes van verschillende landen, een stoere ijsbeer mét pluche jas en de te gekke buurman en buurman. Wij hebben de leukste hebbedingetjes voor vrachtwagenchauffeurs. Met de accessoires voor DAF, Scania en Volvo kom jij altijd goed voor de dag! Je stylet de cabine altijd met de toebehoren die jij wilt! Je kunt hem namelijk van topt tot teen aankleden. Gadgets zijn voor veel chauffeurs belangrijk. Het zorgt ervoor dat de truck helemaal naar wens ingedeeld kan worden.

Voel je thuis met onze benodigdheden

Door ons uitgebreide assortiment aan accessoire, kun jij er al snel voor zorgen dat je je helemaal thuis voelt. Tegenwoordig is het mogelijk om alles helemaal zelf in te richten. Dit houdt echter niet op bij het toevoegen van leuke truckgordijnen of deurpanelen. Als je jouw cabine hebt ingericht, moet je namelijk niet vergeten om sfeer te creëren. Dankzij de accessoires van Truckinterieur De Regt wordt dit wel hele eenvoudig. Van luchtverfrissers tot de welbekende dobbelstenen en dashboardvlaggetjes, het is bij ons allemaal te vinden. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor onze truck gordijnen of raambanden.

Truck accessoires voor alle merken vrachtwagens

Truckinterieur De Regt is dé leverancier van truck accessoires. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om de truck te stylen. Wij van Truckinterieur hebben accessoires en interieurdelen voor alle merken vrachtwagens. Ondanks dat onze hoofdfocus ligt op DAF, Volvo en Scania kun jij ook je truck van een ander merk bij ons inrichten, maar ook voor andere merken kunt u bij ons terecht. Neem hiervoor contact met ons op. Ben je op zoek naar bepaalde accessoires, maar vind je deze niet op onze website? Ook dat horen wij graag. Dan gaan we voor jou op zoek naar de beste truck accessoires voor jou!

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.