Raamband vrachtwagen

Met een vrachtwagen raamband geef je meer sfeer aan de cabine. Om van je truck nog meer een thuis te maken kies je voor onze raamdecoratie met franjes. Er zijn twee lengte lusjes beschikbaar: kort (45mm) en lang (75mm). De raamband truck is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen die je zelf kunt samenstellen. Wij werken alleen met stof van hoge kwaliteit. Hierdoor ziet het er niet alleen sfeervol uit, maar gaat het ook zeer lang mee. Voorzien van stof en genaaide franjes. De raambanden zijn universeel, waardoor ze eenvoudig op te hangen zijn. Ze zijn bovendien erg gemakkelijk op te hangen.

Product: voorraamband stof met lusjes Merk: univer…
€ 75,00
Bekijk
Product: voorraamband pluche met lusjes Merk: univ…
€ 115,00
Bekijk

Alle genoemde prijzen in onze webshop zijn exclusief BTW


Hoge kwaliteit

Iedere vrachtwagen raamband die wij leveren, is van een zeer hoge kwaliteit. Dit komt voornamelijk door het materiaal dat gebruikt wordt. Wij werken namelijk met Deens Pluche. De pluche is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Voor de beste kwaliteit zijn ze aan beide zijden voorzien van stof en lusjes. Iedere raamband wordt door professionele naaisters vervaardigd.

Franjes aan je truck raamband

Juist deze franjes zorgen ervoor dat er meer sfeer aan de cabine wordt aangebracht. Door de verschillende kleurcombinaties die je tot je beschikking hebt, is er veel mogelijk. Zowel vanaf de buiten- als binnenkant zien de banden er prachtig uit. De franjes (of lusjes) zijn verkrijgbaar in twee lengtes (45 of 75 mm).

Vrachtwagen raamband voor meer sfeer

De vrachtwagen raamband zorgt ervoor dat jij je gordijnset compleet maakt. Ze zijn universeel, waardoor ze in een brede reeks aan vrachtwagens te gebruiken zijn. Bovendien zorgen ze voor een prachtige uitstraling binnen de cabine. Zo zijn ze geschikt voor onder meer DAF, Scania en Volvo. Iedere raamband wordt bij Truckinterieur De Regt op maat gemaakt. Uw raamband vrachtwagen kopen doe je daarom bij Truckinterieur De Regt.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.