De producten

Marco de Regt maakt en levert refurbished interieuronderdelen voor uw vrachtwagen, van mooie matten en kwalitatieve gordijnen in vele kleuren tot originele ledverlichting lijsten en motortunnelhoezen. Alles uitgevoerd in hoogwaardige materialen met zorgvuldige afwerking. Maak uw keuze uit vele soorten skai, Deens pluche, leer en stof. Met interieur aanpassingen Truckinterieur De Regt wordt uw vrachtwagen echt uw tweede huis, gezellig en comfortabel.

Koffiezetters en omvormer - Truckinterieur De Regt Ter Apel

Koffiezetters en omvormer

... lees verder »

Dashboardplaat - Truckinterieur De Regt Ter Apel

Dashboardplaat

Op deze pagina vindt u dashboardplaten voor Scania R1/ R2 en Streamline. Alle prijzen zijn inclusief btw.... lees verder »

Dashboardplankjes - Truckinterieur De Regt Ter Apel

Dashboardplankjes

Op deze pagina vindt u dashboardplankjes voor Scania R1/ R2 en Streamline, Volvo FH3 en DAF 105/106. Alle prijzen zijn inclusief btw.... lees verder »

Raamstijlen - Truckinterieur De Regt Ter Apel

Raamstijlen

Op deze pagina vindt u verschillende soorten raamstijlen voor Scania R1/ R2 en Streamline en Volvo FH2/ FH3 en FH4. Alle prijzen op de pagina zijn inc... lees verder »

Tunnelhoezen en vloermatten - Truckinterieur De Regt Ter Apel

Tunnelhoezen en vloermatten

Onze tunnelhoezen en vloermatten worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit Skai leder en Deens- pluche. Er zijn verschillende mogelijkheden voor Scani... lees verder »

Senseo/ koffietafels - Truckinterieur De Regt Ter Apel

Senseo/ koffietafels

Op deze pagina vindt u verschillende koffie en senseotafels voor Scania R2 en Streamline en Volvo FH2/ FH3 en FH4. Alle prijzen op de pagina zijn incl... lees verder »

Truck accessoires - Truckinterieur De Regt Ter Apel

Truck accessoires

Sinds kort kunt u bij Truckinterieur De Regt ook terecht voor truck accessoires. Voorlopig bestaat de collectie uit een uitgebreid aanbod luchtverfris... lees verder »

Truck zijgordijnen - Truckinterieur De Regt Ter Apel

Truck zijgordijnen

Een mooi gordijn in kleuren passend bij het rest van uw truck interieur zorgt voor extra warmte, comfort en huiselijk gevoel. Alle gordijnen worden op... lees verder »

Gewijzigde bereikbaarheid (op werkdagen van 09.00 - 18.00) - Truckinterieur De Regt Ter Apel

Gewijzigde bereikbaarheid (op werkdagen van 09.00 - 18.00)

Heeft u een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via e-mail (info@truckinterieurdere... lees verder »

Een nieuwe aanwinst: raamlijsten met led! - Truckinterieur De Regt Ter Apel

Een nieuwe aanwinst: raamlijsten met led!

Twee jongens van Wetra waren al klant bij ons, maar ze kwamen terug voor nieuwe raamlijsten met led! Volgens Nick en Da... lees verder »

Customized vrachtwageninterieur voor:
  • Volvo  Truckinterieur De Regt Ter Apel
  • DAF  Truckinterieur De Regt Ter Apel
  • Scania  Truckinterieur De Regt Ter Apel