De producten

Truckinterieur de Regt maakt en levert refurbished interieuronderdelen voor uw vrachtwagen, van mooie matten en kwalitatieve gordijnen in vele kleuren tot originele ledverlichting lijsten en motortunnelhoezen. Alles uitgevoerd in hoogwaardige materialen met zorgvuldige afwerking. Maak uw keuze uit vele soorten skai, Deens pluche, leer en stof. Met interieur aanpassingen Truckinterieur De Regt wordt uw vrachtwagen echt uw tweede huis, gezellig en comfortabel.

Stofferingen en kleuren - Truckinterieur De Regt

Stofferingen en kleuren

Truckinterieur de Regt werkt met verschillende stoffen en kleuren. Onze favoriete stoffen zijn skai-leder, stof en Pluche-Deense stof. Om de beste kle... lees verder »

Interieur inbouw - Truckinterieur De Regt

Interieur inbouw

Sinds kort neem Truckinterieur ook inbouw projecten aan, lees hierover meer op onze blog. Gezamenlijk met jou zoeken wij voor de beste opties om je tr... lees verder »

Doe het zelf - Truckinterieur De Regt

Doe het zelf

Wil je lekker zelf aan de slag? Truckinterieur de Regt biedt verschillende producten waardoor jij ook een steentje kan bijdragen aan je eigen interieu... lees verder »

Uitzonderlijke levertijden. - Truckinterieur De Regt

Uitzonderlijke levertijden.

Geachte klanten, Zoals jullie al wisten is het op het moment erg druk bij truckinterieur de Regt. Wij doen ons uiterst... lees verder »

Langere levertijden i.v.m drukte en vakantieperiode - Truckinterieur De Regt

Langere levertijden i.v.m drukte en vakantieperiode

In verband met de overweldigende drukte en vakantieperiode is Truckinterieur de Regt genoodzaakt om de levertijden op so... lees verder »

Customized vrachtwageninterieur voor:

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.