Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren dit wordt het herroepingsrecht genoemd. Je hebt na de annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dient je ons (Truckinterieur de Regt) eerst te informeren. Dit kan je doen door een mail te sturen naar info@truckinterieurderegt.nl met de vermelding dat je een artikel wilt annuleren of retourneren. Truckinterieur de Regt zal daarna het retouradres meedelen en je vragen om het meegestuurde retourformulier in te vullen. Hierdoor kunnen wij jouw gegevens makkelijk terug vinden. Zonder het retourformulier behandelen wij de retournatie niet. Het retourformulier is bijgesloten onderaan deze pagina.

Let wel op dat wij het recht voorbehouden om een retourzending goed te keuren al dan niet. De producten dienen bij ons in originele, ongebruikte en onbeschadigde staat (inclusief documentatie) terug te komen. Voor retourneringen die beschadigd, te laat of zonder gegevens worden geretourneerd worden administratieve kosten van €25 ex. btw in rekening gebracht.

Wanneer de retourzending bij ons ontvangen is krijgt je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De terugbetaling aan de consument gebeurt na ontvangst en controle van de retour gezonden goederen (en retourformulier) via het betaalmiddel waarmee de bestelling betaald werd, tenzij anders afgesproken tussen consument en de verkoper.

Het retouradres: Steenhouwer 19A/B, 9502 EV Stadskanaal

Retourformulier