Aangepaste openingstijden winkel (03-10-20), offertes alleen op afspraak!

Aangepaste openingstijden winkel (03-10-20), offertes alleen op afspraak!

Beste klant,

Helaas hebben wij moeten besluiten om de openingstijden van onze winkel aan te passen. Dit heeft gedeeltelijk te maken met persoonlijke omstandigheden, maar ook met de oplopende corona besmettingen. Onze winkel is niet groot genoeg om op een veilige manier al onze klanten huis te vestigen. Wij vinden dit erg jammer, maar willen natuurlijk niemand zijn gezondheid in gevaar brengen.

De winkel is met ingang van 3 oktober 2020 van 10.00 tot 12.00 geopend en kan alleen bezocht worden op afspraak, tenzij anders aangegeven op dezelfde dag. Dit communiceren wij via Facebook. Kom je dus een product afhalen, wil je een offerte aanvragen of wil je gewoon even komen kijken? Neem dan contact met ons op via de mail. Wij gaan dan samen opzoek naar een geschikte tijd.

Graag willen wij benadrukken om je aan de afgesproken tijden te houden. Wij helpen veel mensen op zaterdag. Het te vroeg/ te laat komen kan resulteren in een verwarde planning. Natuurlijk willen wij iedereen dezelfde service en tijd bieden.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.