Uitzonderlijke levertijden.

Uitzonderlijke levertijden. Truckinterieur De Regt

Geachte klanten,

Zoals jullie al wisten is het op het moment erg druk bij truckinterieur de Regt. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen door te werken en alles op tijd klaar te hebben, maar helaas zal dit gaan betekenen dat sommige klanten iets langer moeten wachten als normaal en beloofd.

Zoals benoemd zullen wij ons uiterste best doen om alles te blijven leveren. Momenteel wordt er 7 dagen gewerkt om alles af te krijgen. Wij zullen onze deuren sluiten op 2 augustus en zullen er weer zijn vanaf 24 augustus. Telefonisch zullen we niet bereikbaar zijn. Wij staan wel klaar per email alleen zal de beantwoording langer duren als normaal.

Mochten er vragen zijn over jouw bestelling, levertijd of aanpassing? Neem dan contact op per email: info@truckinterieurderegt.nl en NIET per telefoon.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Langere levertijden i.v.m drukte en vakantieperiode - Truckinterieur De Regt

Langere levertijden i.v.m drukte en vakantieperiode

In verband met de overweldigende drukte en vakantieperiode is Truckinterieur de Regt genoodzaakt om de levertijden op so... lees verder »

Tijdelijk geen koffiemachines verkrijgbaar - Truckinterieur De Regt

Tijdelijk geen koffiemachines verkrijgbaar

In verband met de coronacrisis kan Truckinterieur de Regt tijdelijk geen omgebouwde koffieapparaten leveren. Je vind ze ... lees verder »

Customized vrachtwageninterieur voor:

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.