Tunnelhoes met verlicht logo

Tunnelhoes met verlicht logo Truckinterieur De Regt

Truckinterieur de Regt denkt met zijn klanten mee! Wij bieden momenteel de services aan om een tunnelhoes te leveren met verlicht logo. Omdat dit een product is waar veel persoonlijke wensen aanzitten vanaf de klant hebben wij ervoor gekozen om dit niet als webshop product te maken.

Dit heeft te maken met de gevoeligheid van het product en tevens het professioneel inbouwen van de tunnelhoes. het monteren van de tunnelhoes met verlichtlogo kunnen wij voor u verzorgen! Onze vakmensen verzorgen het complete plaatje, netjes geplaatst en aangesloten op het stroom!

Heeft u interesse in dit product? Neem contact met ons op. Wij leveren dit product voor Scania - DAF en Volvo. Kleuren combinaties zijn mogelijk en zelfs alle kleuren LED!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

  • Tunnelhoes met verlicht logo Truckinterieur De Regt
  • Tunnelhoes met verlicht logo Truckinterieur De Regt
Vacature: Capitonneerder/ Stoffeerder (M/V) - Part time - Truckinterieur De Regt

Vacature: Capitonneerder/ Stoffeerder (M/V) - Part time

Wie zijn wij? Truckinterieur de Regt is een jong en klein familiebedrijf gevestigd in Stadskanaal. Wij richten ons op h... lees verder »

Informatie betreft bestellingen. - Truckinterieur De Regt

Informatie betreft bestellingen.

Beste klant, Helaas zijn wij genoodzaakt dit bericht online te zetten om teleurstellingen te voorkomen. Zoals jullie w... lees verder »

Customized vrachtwageninterieur voor:

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.