Truckstyling met kwaliteit

Truckstyling met kwaliteit Truckinterieur De Regt |  Vrachtwagenbekleding voor Scania, Volvo en DAF | Stadskanaal

Eindelijk een vaste auto van je baas gekregen! Hoe begin je met het bekleden van je vrachtauto? Bij Truckinterieur de Regt is het mogelijk om een heel pakket samen te stellen, maar onze truckaccessoires bieden ook de mogelijkheid om klein te beginnen! Denk aan onze stoere ijsberen met pluche jas en verscheidene dashboardvlaggetjes. Deze kleine aanpassingen laten je cabine meteen stralen.

Wil je het toch wat groter aanpakken? Een mooie motortunnelhoes voor zachte en schone voeten maakt je truck gezelliger en huiselijker. Voor de avond bieden onze dubbelgevoerde truckgordijnen een optimale nachtrust. Wat is voor jou belangrijk? Onze producten bestaan uit hoogwaardige kwaliteit en worden altijd afgestemd op jóuw wensen!

Maak stap voor stap van je truckinterieur compleet of stel een geheel pakket samen. Truckinterieur de Regt biedt een grote keus aan interieuronderdelen in verschillende varianten en stoffen. Weet je niet waar je moet beginnen? Team Truckinterieur de Regt helpt je graag verder in het maken van de juiste keuze voor het inrichten van je truck!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Een bezem door de webshop - Truckinterieur De Regt |  Vrachtwagenbekleding voor Scania, Volvo en DAF | Stadskanaal

Een bezem door de webshop

De afgelopen weken is Truckinterieur de Regt hard aan de slag geweest om de webshop te vernieuwen en te verbreden. Onze ... lees verder »

Gegarandeerde nachtrust met onze verduisterende truck gordijnen! - Truckinterieur De Regt |  Vrachtwagenbekleding voor Scania, Volvo en DAF | Stadskanaal

Gegarandeerde nachtrust met onze verduisterende truck gordijnen!

Truckinterieur de Regt biedt een breed assortiment aan truck gordijnen die in ons eigen atelier worden gemaakt. Een mooi... lees verder »

Customized vrachtwageninterieur voor:

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.