Truckstyling met kwaliteit

Truckstyling met kwaliteit

Truckstyling met kwaliteit Truckinterieur De Regt

Eindelijk een vaste auto van je baas gekregen! Hoe begin je met het bekleden van je vrachtauto? Bij Truckinterieur de Regt is het mogelijk om een heel pakket samen te stellen, maar onze truckaccessoires bieden ook de mogelijkheid om klein te beginnen! Denk aan onze stoere ijsberen met pluche jas en verscheidene dashboardvlaggetjes. Deze kleine aanpassingen laten je cabine meteen stralen.

Wil je het toch wat groter aanpakken? Een mooie motortunnelhoes voor zachte en schone voeten maakt je truck gezelliger en huiselijker. Voor de avond bieden onze dubbelgevoerde truckgordijnen een optimale nachtrust. Wat is voor jou belangrijk? Onze producten bestaan uit hoogwaardige kwaliteit en worden altijd afgestemd op jóuw wensen!

Maak stap voor stap van je truckinterieur compleet of stel een geheel pakket samen. Truckinterieur de Regt biedt een grote keus aan interieuronderdelen in verschillende varianten en stoffen. Weet je niet waar je moet beginnen? Team Truckinterieur de Regt helpt je graag verder in het maken van de juiste keuze voor het inrichten van je truck!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.